Nieuwsbrief Februari 2019

Algemeen

Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief van 2019. De voorjaarsvakantie is inmiddels begonnen! Hierbij een overzicht van de komende vakanties en vrije dagen:

  • Op Goede vrijdag (19 april) is er geen KidsDance en HipHop.
  • Van 22 april t/m 5 mei is het meivakantie. Deze weken gaat de Gymnastiek, KidsDance en HipHop niet door.

Wij wensen iedereen nog een hele fijne voorjaarsvakantie!

Belangrijke mededeling

In de week van 11 t/m 17 maart is Joey afwezig. Hierdoor is er op dinsdag 12 maart en donderdag 14 maart geen Bootcamp en op woensdag 13 maart geen gymnastiek!

Nieuwe bestuursleden

Recent hebben wij een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden. Wij zijn ontzettend blij om jullie te kunnen melden dat Inge Groen en Riette Ballast zich hebben aangemeld om het bestuur van SV Hercules te versterken! Hierdoor hebben we weer een voltallig bestuur, wat goed nieuws is voor de continuïteit van het bestuur in de komende jaren! We kijken uit naar een fijne samenwerking!

SV Hercules in Spuit Elf

Wij hebben van de redactie van Spuit Elf een leuke vraag gekregen om van onze lessen een apart verslagje te maken. Hoe leuk is dat als de kinderen zelf aan het woord komen of zelf een verslagje schrijven. Eén van de vragen zal zijn: Waarom vind je gymmen, Kids Dance of Hiphop zo leuk? Als er kinderen zijn die zeggen 'dat vind ik leuk!'. Laat het ons weten, dat kan via Priscilla, Inge of Riette of stuur een email naar svhercules@hotmail.com. Begin april wordt het verslag met foto geplaatst in Spuit Elf.

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne: stem op ons!

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start en wij doen mee! Wij hebben ons al aangemeld op de website van de Rabobank want we willen graag in aanmerking komen voor het geld dat de Rabobank verdeeld onder clubs en verenigingen uit de regio. Spannend! want wij hebben zoveel mogelijk stemmen nodig voordat de Rabobank het geld op onze rekening stort. Zo kunnen wij extra attributen (onder andere een dikke mat voor de gymnastiek) kopen om de lessen nog boeiender en uitdagender te maken!

Hoe?
Als jij klant en lid bent van de Rabobank kun jij in de periode van 15 maart t/m 1 april 2019 stemmen. De Rabobank stuurt kort voor 15 maart 2019 aan alle leden een persoonlijke stemcode via de e-mail. Daarmee kun jij via de website stemmen.

Ben je wel klant, maar nog geen lid? En wil je straks wél stemmen? Word dan ook lid van de Rabobank. Via internetbankieren kun je zelf eenvoudig zien of je al lid bent van de Rabobank. Zorg dat je op 1 maart 2019 lid bent, alleen dan krijg je een stemcode van de Rabobank.

Wij gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *