Nieuwsbrief Oktober 2018

Algemeen

Het seizoen is inmiddels alweer een paar weken van start. In deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en actualiteiten.

Vergeten jullie niet dat er tijdens de herfstvakantie (22 oktober t/m 28 oktober) geen les is?

Aanmeldingsformulier en groepsapps

Aan het begin van het seizoen hebben we het verzoek gedaan om opnieuw een volledig ingevuld aanmeldingsformulier bij ons in te leveren. Dit in verband met de nieuwe privacy-wetgeving en het maken van groepsapps. We willen iedereen heel erg bedanken voor de medewerking, want inmiddels hebben we de meeste formulieren retour ontvangen. Daarom zijn de groepsapps inmiddels aangemaakt. Helaas hebben wij nog niet alle formulieren ontvangen en hebben we dus nog niet iedereen kunnen toevoegen. Mocht je het formulier nog niet ingevuld hebben, zou je dit dan zo spoedig mogelijk willen doen? Alvast dank voor de moeite!

Wij willen daarnaast iedereen vragen om zorgvuldig met deze groepsapps om te gaan en er dus niet onnodig berichten in te versturen. De groepsapps worden beheerd door het bestuur van SV Hercules en zullen enkel gebruikt worden voor informatie vanuit de groepsleiding en voor het afmelden van de kind(eren). Het bestuur houdt jullie via de nieuwsbrief op de hoogte van wijzigingen met betrekkingen tot de lessen. Neem voor vragen aan het bestuur contact op via svhercules@hotmail.com.

Contributie

Deze week innen wij weer de contributie voor de 1e helft van dit seizoen. Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur dan een email naar svhercules@hotmail.com.

Bootcamp

De proeflessen waren een groot succes! Op beide avonden was er een grote groep deelnemer die kennis kwamen maken met de Bootcamp van Joey De Smet. De bootcamp werd ervaren als een leuke les, die iedereen op zijn eigen niveau mee kon doen! Er werd ontzettend fanatiek mee gedaan, maar ook heel veel gelachen! Plezier staat voorop!
We zijn dan ook erg blij om jullie te kunnen melden dat inmiddels de eerste aanmeldingen binnen zijn, dus dat we besloten hebben de lessen door te laten gaan! Vanaf nu zal er dus elke dinsdagavond bootcamp zijn! De bootcamp lessen gaan ook in de schoolvakanties door, dus ook tijdens de herfstvakantie zijn jullie van harte welkom! Het seizoen van de bootcamp duurt van 1 september t/m 30 juni, met uitzondering van een winterstop in december en januari.

Heb je nog niet meegedaan met een proefles, maar wil je het graag een keer proberen? Je kunt vrijblijvend een keer meedoen! Op https://svhercules.willemsoord.info/aanmelden/ vind je het aanmeldformulier met meer informatie over de bootcamp. Heb je nog vragen? Stuur een email naar svhercules@hotmail.com.

Jaarvergadering

Op woensdag 31 oktober om 20.00 uur is de jaarvergadering van SV Hercules in MFC 't Koloniehuus. Zetten jullie dit alvast in jullie agenda? De uitnodiging en agenda ontvang je binnenkort per mail. We hopen op een grote opkomst!

SV Hercules zoekt bestuursleden!

We zijn in verband met het aftreden van 2 bestuursleden op zoek naar nieuwe bestuursleden voor het bestuur van SV Hercules. Om ons te ondersteunen en om te zorgen voor continuïteit van het bestuur in de komende jaren is het namelijk van groot belang dat wij nieuwe enthousiaste bestuursleden vinden. Wij zijn dan ook erg blij dat Priscilla Schipper zich heeft aangemeld om het bestuur van SV Hercules te versterken!

Wil jij je ook inzetten voor onze sportvereniging in Willemsoord? En lijkt het je het gezellig om onderdeel uit te maken van een bestuur? Iedereen met leuke ideeën is welkom! Wil je je opgeven of zou je graag meer willen weten over wat het precies inhoudt? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een email naar svhercules@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *