Bootcamp

In de laatste nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan om contact met ons op te nemen als je interesse hebt in proeflessen bootcamp. We hebben voldoende reacties ontvangen, dus de proeflessen gaan door en zijn gepland! Op de flyer vind je hierover meer informatie!

Deze lessen zijn bedoeld om kennis te maken met de bootcamp en zijn geheel vrijblijvend. Je kunt één of twee van de lessen mee doen. Na deze proeflessen zullen we bij jullie evalueren of  er voldoende animo is om deze lessen definitief te starten. Hier wordt je zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. Je kunt dan de keuze maken of je je voor dit seizoen wilt aanmelden voor de bootcamp.

Voor inhoudelijke vragen over de lessen, kun je contact opnemen met Joey De Smet. Mocht je andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

We hopen jullie allemaal te zien op 25 september en/of 2 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *