Nieuwsbrief Augustus 2018

 

Algemeen

In deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over seizoen 2018/2019. Wij starten woensdag 5 septembermet gymnastiek en vrijdag 7 september met de Kids Dance en HipHop.

Wij volgen ook dit seizoen het vakantierooster van de Generaal van den Boschschool. De eerstkomende vakanties zijn:

– Herfstvakantie: 20 oktober t/m 28 oktober
– Kerstvakantie: 22 december t/m 6 januari

Flyer

We starten dit seizoen met een nieuwe docente, nieuwe lessen en nieuwe tijden. Tijd voor een nieuwe flyer! Bekijk hem hier! Ken je iemand die het leuk lijkt om bij SV Hercules te komen sporten? Stuur de flyer door!

Aanmeldingsformulier

In het kader van de nieuwe privacywetgeving hebben we het aanmeldingsformulier aangepast. Al onze leden moeten namelijk schriftelijk toestemming geven voor het gebruik van hun gegevens en/of het publiceren van bijvoorbeeld beeldmateriaal op de website en facebookpagina. We willen daarom alle leden vragen dit formulier opnieuw in te vullen en te ondertekenen. De formulieren worden afgegeven tijdens de eerste les van dit seizoen. Lever dit formulier uiterlijk 30 september weer in bij de groepsleiding.

Groepsapp

Op verzoek van de groepsleiding starten we dit jaar met voor elke groep een groepsapp. Deze groepsapps worden beheerd door het bestuur van SV Hercules en zullen enkel gebruikt worden voor informatie vanuit de groepsleiding en voor het afmelden van de kind(eren). Vul daarom op het aanmeldingsformulier (zie hierboven) het mobiele nummer die we voor deze groepsapp kunnen gebruiken.

Gymnastiek

In verband met het continu rooster van de Generaal van den Boschschool zijn zoals eerder aangekondigd de tijden voor de gymnastiek aangepast. Om beter aan te sluiten bij de training van de voetbalvereniging hebben wij besloten om de 7-jarigen aan de oudste groep toe te voegen. Hierdoor worden de groepen als volgt:

  • Groep 1 (Leeftijd 7 jaar t/m 12 jaar): 14.30-15.30
  • Groep 2 (Leeftijd 4 jaar t/m 6 jaar): 15.30-16.30.

Mocht je vragen hebben over de nieuwe groepsindelingen, stuur dan een mail naar svhercules@hotmail.com.

Verlenging seizoen

Het bestuur heeft besloten om, net als bij de Kids Dance en Hiphop, ook in de maand juni Gymnastiek te gaan aanbieden. Hierdoor loopt het seizoen van de gymnastiek nu ook van september t/m juni. De contributie is daarom verhoogd van € 50,- naar € 55,- per jaar.

Kids Dance en HipHop

Naar aanleiding van de komst van Elisa Knol hanteren we vanaf nu de volgende lestijden:

  • Kids Dance (Leeftijd vanaf 6 jaar): 16.00-17.00
  • Kids Dance (Leeftijd vanaf 9 jaar): 17.00-18.00
  • HipHop (Leeftijd vanaf 12 jaar): 18.00-19.00

Mocht u vragen hebben over de nieuwe groepsindelingen, stuur dan een mail naar svhercules@hotmail.com.

BodyFit stopt!

De afgelopen maanden zijn wij op zoek gegaan naar een andere invulling voor de BodyFit les. Tot onze spijt is het niet gelukt om vervanging te vinden voor de BodyFit lessen. Dit betekent dat er géén BodyFit meer gegeven zal gaan worden.

Bootcamp

Doordat BodyFit stopt is er vanuit SV Hercules geen aanbod meer voor volwassenen. Daarom is het idee ontstaan om te kijken of er belangstelling is voor bootcamp. Bij voldoende animo zal Joey de Smet binnenkort starten met een aantal proeflessen op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30. Het doel van deze les is om kracht en uithouding te verbeteren door groepstrainingen met voornamelijk lichaamseigen gewicht. Maar zoals we Joey kennen zal er ook een spelelement aan toegevoegd worden, zodat jullie uitgedaagd worden om jullie grenzen te verleggen!

De bootcamp wordt buiten gegeven, afwisselend in Willemsoord en in het klimbos in Paasloo. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de sporthal in Willemsoord. Heb je interesse in deze proeflessen? Laat dit ons uiterlijk 7 septemberweten. Wil je meer informatie? Neem contact op met svhercules@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *