Nieuwsbrief Juni 2018

Algemeen

Het seizoen 2017/2018 is alweer afgelopen! In deze nieuwsbrief informeren we jullie over het komende seizoen. Op woensdag 5 september en vrijdag 7 september starten de lessen weer. We hopen jullie dan ook na het zomervakantie weer allemaal terug te zien!

James Bond Spel

Op woensdag 30 mei was helaas alweer de laatste gymles van dit seizoen. Meester Joey had een leukste laatste les voorbereid en de bedoeling was om zowel kinderen als ouders leuk mee te laten doen. Bij het James Bond Spel speel je in 3 teams die doorwisselen. Eén team is James bond, die proberen de boeven af te gooien. Een ander team politie, die ondersteunt de James bond, en één team boeven, die proberen “gestolen goederen” van plek A naar plek B te verschepen. Wat centraal staat bij dit spel is samenwerken, snelheid, slimheid en verschillende motorische vaardigheden op het gebied van duiken, schuilen, springen.

Het was heel erg geslaagd. Zowel de kinderen als ouders, broertjes en zusjes waren erg leuk en fanatiek aan het samenwerken en er werd heel wat afgelachen. Echt een hele leuke afsluiting. Sommige kinderen namen nu echt afscheid van de gym, o.a. ivm voortgezet onderwijs en alle anderen hopen we volgend seizoen weer terug te zien!

Aangepaste tijden gymnastiek

Komend schooljaar start de Generaal van den Boschschool met een continu rooster. Hierdoor zullen wij de lestijden van de gymnastiek hierop aan moeten passen. De lessen zullen vanaf komend seizoen van 14.30 tot 15.30 en 15.30 tot 16.30 zijn. De groepen van de gymnastiek zijn enige tijd geleden aangepast aan de hobbyclub. Als bestuur vinden wij dit een goed moment om te inventariseren welk tijdstip voor welke leeftijd de voorkeur heeft. Geef je voorkeur door op de poll op onze facebookpagina of reageer op deze mail!

Voorstellen: Elisa Knol

We zijn blij te kunnen mededelen dat we een opvolger hebben gevonden: Elisa Knol! Ze stelt ze zich aan jullie voor:

“Hi allemaal!

Ik ben Elisa Knol. Vanaf het nieuwe schooljaar zal ik bij SV Hercules de danslessen gaan geven. Ik heb er zelf erg veel zin in en kan zien dat er met veel plezier gedanst wordt. Dit is fantastisch om te zien en maakt mijn werk natuurlijk nog veel leuker. Zelf ben ik afgestudeerd aan de dansopleiding en heb al heel wat ervaringen op gedaan bij verschillende danscholen. Ook grote projecten zoals de launch week van Agrifac afgelopen februari en wat kleinere projecten zoals mijn eigen voorstellingen, optredens en nog veel meer. Ik hoop dat jullie er allemaal net zo veel zin in hebben als ik en zie jullie graag na de zomervakantie verschijnen in de lessen. Neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee om samen gezellig het schooljaar te beginnen. Vanaf september heten de lessen trouwens; Kids-dance en Hip-hop, dit omdat we met een nieuwe start beginnen en daar kon de naam dus niet aan ontbreken. Ik heb er zin in, jullie ook?”

Aangepaste tijden Kids-dance en Hip-Hop

Vanaf volgend seizoen hanteren we de volgende lestijden:

16.00 – 17.00 Kids-dance Leeftijd vanaf 6 jaar
17.00 – 18.00 Kids-dance Leeftijd vanaf 9 jaar
18.00 – 19.00 Hip-Hop Leeftijd vanaf 12 jaar

Wij zijn erg blij met de komst van Elisa en kijken uit naar komend seizoen!

BodyFit

Helaas hebben we nog steeds geen vervanger gevonden voor de BodyFit. Wij betreuren dit ten zeerste en zijn daarom aan het onderzoeken of wij jullie wat anders kunnen bieden. Zodra er meer bekend is, zullen wij jullie informeren.

Privacy

Ook bij SV Hercules vinden wij jullie privacy belangrijk. Per 25 mei 2018 is de privacywetgeving in Nederland veranderd. Dit is ook voor ons aanleiding om goed te kijken naar de manier waarop wij persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken. Dit hebben wij verwerkt in ons privacybeleid. Deze vind je hier op onze website.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *