Extra nieuwsbrief BodyFit

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het niet gelukt is om tijdelijke vervanging te vinden voor de BodyFit lessen. Dit betekent dat er dit seizoen géén BodyFit meer gegeven zal worden. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij zullen daarom voor de maanden april en mei geen contributie in rekening brengen.

De komende maanden zullen wij gebruiken om vervanging te vinden voor volgend seizoen en zullen wij eventueel een andere invulling van dit uur onderzoeken. Wij zullen als bestuur onze uiterste best doen om jullie volgend seizoen weer een leuke les te bieden. Zodra er meer informatie is, zullen wij jullie hierover informeren. Heb je nog ideeën of suggesties? Of ken je misschien nog iemand die lessen voor SV Hercules zou kunnen verzorgen? Laat het ons weten! Alle tips zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *