Nieuwsbrief April 2018

Algemeen

In de laatste nieuwsbrief hebben wij jullie geinformeerd over de tijdelijke invulling van de Streetdance lessen. Vergeten jullie niet de aangepaste tijden voor de lessen van Brianne? Deze lestijden gaan vanaf morgen in en gelden voor de maanden april en mei:

  • Groep 1: 17.30-18.30
  • Groep 2 en 3: 18.30-19.30

Ook hebben wij aangegeven voor de BodyFit nog hard op zoek te zijn naar een vervanger voor dit én volgend seizoen. Helaas is het nog niet gelukt om voor morgen (vrijdag 6 april) een vervanger te vinden. Deze les gaat daarom morgen helaas niet door. Wij hopen voor de andere lessen van dit seizoen wel vervanging te vinden en zullen jullie hierover informeren zodra er meer bekend is.

Wij hopen jullie daarnaast zo spoedig mogelijk te kunnen informeren over de invulling van volgend seizoen.

Kijkles gymnastiek

De feestelijke laatste gymlessen zijn woensdag 30 mei tijdens de reguliere lestijden. Joey de Smet zal voor deze laatste les van seizoen 2017/2018 weer een leuke kijkles voorbereiden.

Ouders, opa’s en oma’s, verzorgers en broertjes en zusjes zijn van harte welkom om naar deze les te komen. Sterker nog: het is de bedoeling dat ze actief mee doen aan deze les! Trek dus sportieve kleding aan! We hopen op een grote opkomst!

Kijkles streetdance

In de laatste nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat de uitvoering op het Koloniefeest helaas niet doorgaat. Wij hebben verschillende reacties gekregen omdat de kinderen het heel jammer vinden om de dit seizoen aangeleerde dansen niet te kunnen laten zien. Wij willen dan ook kijken of wij samen met Brianna, net als bij de gymnastiek, een kijkles kunnen organiseren waarbij er voor familie gelegenheid is om de dansen te bekijken. Dit zal dan zijn tijdens de laatste lessen op vrijdag 25 mei. Nadere informatie hierover volgt.

Contributie

Eind deze maand innen wij weer de contributie voor de 2e helft van dit seizoen. Dit bedrag zal aangepast worden aan het aantal maanden les dit seizoen. Mocht je het niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, stuur dan een email naar svhercules@hotmail.com. Je kunt het bedrag ook terug laten boeken door de bank, maar als je contact met ons opneemt dan wordt een eventuele fout meteen opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *