Nieuwsbrief Februari 2018

Algemeen

In de vorige nieuwsbrief hebben we de voorjaarsvakantie al aangekondigd. Hierbij nog even een overzicht van de komende vakanties en vrije dagen:

  • In verband met de voorjaarsvakantie is er tussen 24 februari en 4 maart geen les.
  • Op Goede vrijdag (30 maart) is er geen Streetdance en BodyFit.
  • Van 28 april t/m 13 mei is het meivakantie. Deze weken zijn er geen lessen.
  • Op vrijdag 27 april is het Koningsdag en gaan de Streetdance en BodyFit lessen niet door.
  • De dag na Hemelvaart (vrijdag 11 mei) is er geen Streetdance en BodyFit.
    We wensen iedereen alvast een hele fijne voorjaarsvakantie!

Gymnastiek

Op woensdag 14 maart is Joey afwezig, dus komen de gymnastiek lessen te vervallen.

Streetdance

De laatste tijd zijn er veel nieuwe aanmeldingen geweest voor de 1e Streetdance groep. Dit is de groep voor de leeftijd vanaf 6 jaar van 16.30 tot 17.30. Wij willen niet dat deze groep te groot wordt, want dan krijgen de leden niet meer de aandacht die zij nodig hebben. Daarom hebben wij besloten een ledenstop in te voeren voor deze groep. Dit zal vermeld worden op de website en de facebookpagina.

Afscheid Hester

Hester heeft ons te kennen gegeven op korte termijn te willen stoppen met lesgeven bij SV Hercules. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer, maar respecteren haar besluit. Hester heeft jarenlang naar tevredenheid en met heel veel plezier de lessen verzorgd. Wij zijn Hester dan ook zeer dankbaar voor haar inzet en wensen haar veel geluk toe in de toekomst.

Dit betekent helaas wel dat wij met spoed op zoek moeten naar een vervanger voor Hester en dat wij nog niet weten wat dit betekent voor de Streetdance en BodyFit lessen dit seizoen en komende seizoenen. Zodra wij meer weten, zullen wij jullie informeren.

Wij zullen ons uiterste best doen om iemand te vinden die de lessen van Hester kan gaan overnemen, maar hier hebben we jullie hulp heel hard bij nodig. Ben jij en ken jij een enthousiaste en leergierige docent(e) voor 3 lessen Streetdance (leeftijd 6 t/m 16) en/of 1 les BodyFit (vanaf 16 jaar)? Ben je gek op dansen, kun je zelfstandig lesgeven en ben je goed met kinderen Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij bieden leuke en enthousiaste dansgroepen waar plezier hoog in het vaandel staat. De lessen zijn op dit moment op vrijdag van 16.30 tot 20.30. Je krijgt alle ruimte voor creativiteit en eigen lesopbouw en je ontvang hiervoor een reis- en onkostenvergoeding.

Voor meer informatie of interesse neem contact op met Netty Lolkema (0521-589254) of mail naar svhercules@hotmail.com. Meer weten over SV Hercules? Kijk op onze website en onze facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *