Nieuwsbrief Januari 2018

Algemeen

Hierbij alweer de eerste nieuwsbrief van 2018! Houden jullie alvast rekening met de voorjaarsvakantie? Tussen 24 februari en 4 maart zullen er geen lessen gegeven worden. Op woensdag 7 maart is er weer Gymnastiek en op vrijdag 9 maart weer Streetdance en BodyFit.

Zelfverdediging

In de vorige nieuwsbrief hebben wij de zelfverdedigingscursus van 2018 aangekondigd. Wegens onvoldoende deelname gaat de zelfverdedigingscursus helaas niet door.

Streetdance en BodyFit

Volgende week vrijdag (2 februari) is Hester helaas afwezig. Wij zijn op zoek gegaan naar vervanging, maar dit is tot onze spijt niet gelukt. Onze oprechte excuses daarvoor.

In overleg met Hester hebben wij daarom besloten om de lessen eenmalig te verplaatsen naar donderdag 1 februari. De lessen zijn op de normale tijden. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet voor iedereen een oplossing is, maar wij hopen dat zo veel mogelijk leden op deze manier volgende week toch kunnen sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *