Nieuwsbrief November 2017

Algemeen

Het is alweer November, dus we gaan weer richting de laatste weken van het jaar! In deze laatste nieuwsbrief van 2017 brengen we u op de hoogte van de laatste actualiteiten.

Kerstvakantie

Tussen 25 december en 7 januari is het kerstvakantie. Er zijn er dan ook geen lessen van SV Hercules.

Gynmastiek

Op woensdag 20 december vieren ze de kerstviering op de Generaal van den Boschschool en daardoor vervallen de gymnastieklessen deze middag. Op woensdag 13 december zijn daarom de laatste gymnastieklessen van 2017.

De gymnastieklessen beginnen weer op woensdag 10 januari.

Streetdance en BodyFit

Hester gaat volgende week voor 6 weken op reis en kan daarom van 17 november t/m 22 december geen les geven.

Om de lessen wel gewoon door te laten gaan, hebben wij voor vervanging gezorgd. Brianne zal samen met Anouk de streetdance lessen verzorgen. Voor velen zal Brianne een bekende zijn.

Voor de BodyFit zijn wij blij om jullie te kunnen vertellen dat we  ook voor deze lessen vervanging hebben gevonden. Maggie van Buiten gaat gedurende de afwezigheid van Hester de BodyFit lessen geven. Maggie geeft verschillende lessen zoals Power Yoga en BodyCombat. Dit zijn andere lessen als wij gewend zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat het hele leuke lessen zullen worden! Voor alle leden van BodyFit heel veel plezier!

Op vrijdag 22 december zijn de laatste streetdance en BodyFut lessen van 2017.

Namens het bestuur wensen wij Hester een ontzettend mooie reis toe en wij hopen haar en alle sporters weer te zien op vrijdag 12 januari bij de eerste lessen van 2018.

Het bestuur van SV Hercules wenst alle leden alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *