Nieuwsbrief Oktober 2017

Algemeen

Het seizoen is inmiddels alweer een paar weken op weg. Vorige week waren de vriendjes- en vriendinnetjes lessen. Er zijn veel kinderen een les mee komen sporten. Wij hopen natuurlijk dat zij het zo leuk vonden dat ze vaker zullen komen!

Vergeten jullie niet dat er tijdens de herfstvakantie (21 oktober t/m 29 oktober) geen les is?

Contributie

Deze week innen wij weer de contributie voor de 1e helft van dit seizoen. Mocht je het niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, stuur dan een email naar svhercules@hotmail.com. Je kunt het bedrag ook terug laten boeken door de bank, maar als je contact met ons opneemt dan wordt een eventuele fout meteen opgelost.

Aankondiging Jaarvergadering

Op maandag 30 oktober om 8 uur is de jaarvergadering van SV Hercules in MFC ’t Koloniehuus. Zetten jullie dit alvast in jullie agenda? De uitnodiging en agenda ontvang je binnenkort per mail. We hopen op een grote opkomst!

Oproep voor nieuwe bestuursleden

We zijn voor het bestuur van SV Hercules op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. Binnen het huidige bestuur stoppen er namelijk een aantal leden. Om ons te ondersteunen en om te zorgen voor continuïteit van het bestuur in de komende jaren, zijn wij op zoek naar enthousiaste bestuursleden en een voorzitter. Wil jij je inzetten voor onze sportvereniging in Willemsoord? En lijkt het je het gezellig om onderdeel uit te maken van een bestuur? Iedereen met leuke ideeën is welkom!

Wil je je opgeven of zou je graag meer willen weten over wat het precies inhoudt? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een email naar svhercules@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *